top of page

XI Congrés CyTA/CESIA i III Congrés Junior CyTA

Els propers 20 - 22 de Juny de 2022 s'organitzen, a Zaragoza, dos congressos per a estudiants i professionals relacionats amb la ciència i tecnologia alimentària.


El XI Congrés CyTA/CESIA és un esdeveniment de caràcter bienal en el que conflueixen els congressos de Ciència i Tecnologia dels Aliments (avalat per la Conferencia de Decanos de Ciencia y Tecnología de los Alimentos, CCyTA) i d'Enginyeria dels Aliments (CESIA), essent un punt de trobada per a professionals relacionats amb la ciència, la tecnologia i la enginyeria dels aliments.


D'altra banda, el III Congrés Junior CyTA és un congrés d'un dia, que està dirigit a estudiants i recent titulats de l'àmbit de la Ciència i la Tecnologia dels Aliments, i se celebra a la facultat de Veterinària de la Universitat de Zaragoza.


Dates clau:

- 15/03/22: Data límit d'enviament de comunicacions

- 01/05/22: Fi d'inscripció anticipada

- 16/05/22: Comunicació d'acceptació d'abstracts

- 01/06/22: Data límit d'inscripció


- XI Congreso CyTA/CESIA (20-22 de junio de 2022). Edificio Paraninfo (Universidad de Zaragoza). Podeu veure el programa seguint el link.


- III Congreso Junior CyTA (20 de junio de 2022). Facultad de Veterinaria (Universidad de Zaragoza). Podeu veure el programa seguint el link.


Esperem que sigui del vostre interès.


38 views0 comments

Comments


bottom of page