top of page

XI Jornades de Qualitat i Seguretat Alimentària

Us informem que entre els mesos de setembre i desembre de 2021 se celebren les XI Jornadas de Calidad y Seguridad Alimentaria (Auditar - Analiza Calidad), tant de forma presencial a diverses ciutats d'Espanya com via streaming (online).


Aquestes jornades són un esdeveniment de caràcter divulgatiu, que reuneix a nombrosos professionals de l'àmbit acadèmic i empresarial especialitzats en diferents àrees de la Qualitat i la Seguretat Alimentària. Es tracta de ser un focus de discussió i coneixement per establir un vincle en tota la cadena alimentària i així poder millorar els stàndards de qualitat i seguretat que demanen els consumidors.


Gràcies a l’acord de col·laboració entre FEDALCYTA i l’organització Auditar – Analiza Calidad, l’Associació Catalana de CTA gaudeix d’una beca amb inscripció gratuïta per a un dels seus membres. Les persones interessades, heu d’enviar-nos un correu a associaciocatalanacta@gmail.com abans del dia 10 de setembre a les 14.00h indicant, únicament, el vostre nom i cognoms (Assumpte: BECA Jornades 2021). L’assignació de la beca s’efectuarà per sorteig el dilluns 13 de setembre de 2021.


D’altra banda, tots els membres de l’Associació Catalana de CTA podeu gaudir d’una quota d’inscripció reduïda de 40€ (la quota general és de 60€). Més informació a l'apartat d'avantatges de l'Espai Membres.
Esperem, sincerament, que aquesta iniciativa sigui del vostre interès.

4 views0 comments
bottom of page