top of page

Més d’un centenar de persones assisteixen a la 1ª Assemblea General de l’Associació.

El passat divendres 29 de març de 2019 va tenir lloc la 1a Assemblea General de l’Associació Catalana de Científics i Tecnòlegs dels Aliments al Campus de l’Alimentació de Torribera i va comptar amb més d’un centenar d’assistents. L’acte tenia com a objectiu donar el tret de sortida a les activitats d’aquesta associació recentment constituïda i facilitar un punt de trobada pels professionals i estudiants de Ciència i Tecnologia dels Aliments (CTA) a Catalunya.

L’assemblea va ser inaugurada per la Dra. M. Carmen Vidal, Directora del Campus de l’Alimentació de Torribera i vicedegana de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació; acompanyada per la Dra. Bibiana Juan, Cap d’Estudis de CTA a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); i la Dra. Mercè Torres, Coordinadora del Grau de CTA a la Universitat de Lleida (UdL). L’acte va comptar també amb la presència de la Dra. Elvira Lopez, Cap d’Estudis de CTA a la Universitat de Barcelona (UB) i diversos professors involucrats en la docència d’aquest grau.

En el decurs de l’acte, els membres de la Junta Directiva de l’Associació Catalana de Científics i Tecnòlegs dels Aliments van poder explicar als assistents els objectius i les activitats que es planteja l’associació a curt, mitjà i llarg termini. Concretament, l’associació proposa la creació de grups de treball on es dissenyin i es desenvolupin diverses iniciatives, entre les quals una borsa de treball específica de l’àmbit CTA i l’estudi referent a la futurible creació del col·legi professional de Científics i Tecnòlegs dels Aliments. Així mateix, es va fer una crida als professionals i estudiants presents a l’acte a involucrar-se per desenvolupar una associació el màxim de dinàmica i eficient possible, que tingui com a prioritat respondre a les demandes dels seus associats.

Per cloure l’assemblea es va comptar amb la intervenció de la Dra. Carmen de Vega, presidenta de la Federación de Asociaciones de Ciencia y Tecnología de los Alimentos (FEDALCYTA), qui va explicar el funcionament i les fites assolides tant de la federació a nivell estatal com de l’Asociación de Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Euskadi (aCTAe) de la qual forma part. En aquest sentit, l’Assemblea General va votar favorablement l’acord proposat per la Junta Directiva per sol·licitar properament l’adhesió de l’Associació Catalana de Científics i Tecnòlegs dels Aliments a FEDALCYTA.

Es pot seguir l'actualitat de l'associació en el seu perfil de twitter (@AssociacioCTA) i contactar a través del correu electrònic associaciocatalanacta@gmail.com


100 views0 comments
bottom of page