top of page

Activitat formativa: “Qualitat i Autenticitat dels aliments: la tecnologia Blockchain"

Els consumidors volen tenir la tranquilitat que els productes que compren no posen en risc la seva salut, ni que són enganyats per un frau en la naturalesa, origen o qualitat d'aquests. Tot i així, la realitat és que tant el vi com l'oli, peixos i carns o productes làctics són objecte de manipulacions diverses per obtenir beneficis econòmics a costa de la salut i les butxaques dels consumidors.

La tecnologia Blockchain s'ha convertit en la prova última de veracitat en diferents sectors. La seva correcta aplicació als productes d'alimentació i consum pot proporcionar, a productors i consumidors, la resposta al problema de confirmació de l'autenticitat, eliminant l'incentiu econòmic de tota pràctica fraudulenta.

En aquesta sessió s'explicaran els conceptes bàsics per comprendre aquesta tecnologia, així com la manera d'implantar-la de forma senzilla i econòmica en els productes d'alimentació.


Activitat formativa a càrrec de Francisco J. Guillén (Llicenciat i Doctor en Medicina, Màster en Economía i Direcció d'Empreses i ex-rector d'Universidad. Director General de BlockTac).


Dia: Dimarts 5 d'octubre de 2021

Horari: 19:00h - 20:00h

Format: On-Line (l’enllaç d’accés s’enviarà un cop confirmada la inscripció)

Idioma: Castellà


És indispensable registrar-se prèviament.


Inscripcions:

- Assistència gratuïta pels membres de l’associació.

- No membres: 5€.


Registra’t a través d’aquest formulari.


Aforament limitat. Preferència d’inscripció pels membres de l’Associació Catalana de Científics i Tecnòlegs dels Aliments. Et demanem que si finalment no pots assistir al taller ens ho comuniquis amb antelació per tal de poder alliberar la teva plaça i permetre l’accés a altres persones interessades.


Per qualsevol dubte o aclariment ens podeu contactar al correu associaciocatalanacta@gmail.com

13 views2 comments

2 Comments


Hola! que podem veure l'activitat formativa de block chain en diferit? els que estavem registrats i no varem poder assistir, tenim alguna opció de poder accedir a un enregistrament? Gràcies

Like
Replying to

Hola Pablo, a l'espai membres podeu trobar un apartat de formacions on hi ha l'enllaç de l'enregistrament de l'activitat a Youtube:

https://www.associaciocta.com/formacions

Like
bottom of page